Η φυσική λύση για το άσθμα, τις αλλεργίες, τη μούχλα και το μολυσμένο αέρα

 

Η Airfree® συνδυάζει την καλύτερη τεχνολογία με την καλύτερη σχεδίαση, προσφέροντας δημιουργικές λύσεις για όλα τα περιβάλλοντα έχοντας ως κύριους στόχους την υγεία, την ασφάλεια, την άνεση, την παραγωγικότητα και το περιβάλλον.

Φροντίζουμε να καταναλώνουμε μόνο φιλτραρισμένο νερό και τρόφιμα που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Γιατί λοιπόν, να μην προσέχουμε με τον ίδιο τρόπο και τον αέρα που αναπνέουμε; Ο αέρας αποτελεί το 99,94% των συστατικών που προσλαμβάνουμε σε όλη μας τη ζωή.

Η Airfree® σας επιτρέπει να επιλέξετε να αναπνέετε καλύτερης ποιότητας αέρα στο σπίτι, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγετε αυτό που θα φάτε ή θα πιείτε. Η χρήση της Airfree® δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένα ουσιαστικό στοιχείο. 

Το πρόβλημα εντοπίζεται στον αέρα που αναπνέουμε, ακόμα και στο σπίτι!

 

Περίπου το 90% του χρόνου μας αναλώνεται σε περιβάλλοντα εσωτερικών χώρων όπου η μόλυνση του αέρα μπορεί να φτάσει τιμές έως και 100 φορές μεγαλύτερες από αυτές των εξωτερικών χώρων. Ο αέρας στα σπίτια μας είναι γεμάτος με μικροοργανισμούς επιβλαβείς για την υγεία μας, συμπεριλαμβανομένης της μούχλας, των ακάρεων της σκόνης, των ιών και βακτηρίων που είναι υπεύθυνοι για μια σειρά παθήσεων και αλλεργιών του αναπνευστικού συστήματος. 

Μέσω μιας αποκλειστικής τεχνολογίας, η Airfree® εξουδετερώνει, με φυσικές μεθόδους, έως 99,99% της μικροβιολογικής μόλυνσης του αέρα, εξασφαλίζοντας σας έτσι, πολύ καλύτερη ποιότητα του αέρα που αναπνέετε.


Airfree® Operational GR

Airfree® Institutional Greek


 

Αθόρυβη, αποτελεσματική & φιλική προς το περιβάλλον

θερμοδυναμική TSS™ τεχνολογία

 

Η Airfree® χρησιμοποιεί τη θερμότητα για την εξουδετέρωση των μικροοργανισμών, όπως συμβαίνει κατά τη διαδικασία βρασμού του νερού, επιτυγχάνοντας ποσοστό αποστείρωσης 99,99% στην έξοδο αέρα. Η θερμοδυναμική TSS™ τεχνολογία καταστρέφει αερομεταφερόμενα βακτήρια, ιούς, σπόρια μούχλας, οργανικά αλλεργιογόνα και όλους τους αερομεταφερόμενους μικροοργανισμούς σε θερμοκρασίες της τάξεως των 200 °C.

Διεθνώς πιστοποιημένα μικροβιολογικά εργαστήρια και πανεπιστήμια έχουν υποβάλλει σε δοκιμές την Airfree® και έχουν επιβεβαιώσει την εξαιρετική της αποτελεσματικότητα.

 

Με ποιο τρόπο αποστειρώνει η Airfree® τον αέρα;


 

Πλεονεκτήματα της Airfree®

Πατενταρισμένη και
φιλική προς το περιβάλλον
τεχνολογία

Τεχνολογία "Filterless"
(χωρίς φίλτρα)

Εντελώς αθόρυβη

Χαμηλή
κατανάλωση ενέργειας

Μικρή & φορητή

Λαμπτήρας νυκτός*

Δεν απελευθερώνει όζον
& ιόντα στην ατμόσφαιρα

Βραβευμένη σχεδίαση

2 χρόνια εγγύηση

 
 

 

*Ελέγξτε τα διαθέσιμα μοντέλα.