Μετρήση Ποιότητας Αέρα & Σωματιδίων στο Σπίτι ή το Γραφείο


 

Η ρύπανση από σωματίδια, είναι κάτι που τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.
Στην AirPurifiers γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει μια υψηλής ποιότητας και απόδοσης συσκευή καθαρισμού αέρα. Οι συσκευές της IQAir® είναι οι κορυφαίες στο χώρο και το αποτέλεσμα που έχουν είναι άμεσο και τις περισσότερες φορές εντυπωσιακό. Για να μεταφέρουμε αυτή την σιγουριά για το αποτέλεσμα που φέρνουν, όχι με λόγια, αλλά και με την δική σας εμπειρία, παρέχουμε την δυνατότητα δοκιμής και μέτρησης σωματιδίων στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Δείτε ζωντανά, εντός ολίγων λεπτών χρήσης το αποτέλεσμα μιας συσκευής IQAir® να αποτυπώνεται με αριθμούς σε ειδικευμένο όργανο μέτρησης σωματιδίων.
Πολλοί ενδιαφερόμενοι για την υγεία τους ή με συγκεκριμένα προβλήματα ποιότητας του αέρα στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας έχουν απογοητευτεί ή αισθανθεί εξαπατημένοι από συσκευές που δεν έχουν την απόδοση που τάζουν, οι οποίες μετά από λίγο καιρό καταλήγουν σε αχρηστία. Το πραγματικό κόστος των "φθηνών" συσκευών πέρα από την μικρή απόδοση τους, αποδεικνύεται πολύ μεγαλύτερο του αναμενόμενου, αν κάποιος τηρήσει τις προδιαγραφές των κατασκευαστών για συντήρηση και αλλαγές φίλτρων. Ο συνδυασμός κόστους χρήσης (αλλά και αγοράς) μιας συσκευής που δεν κάνει πρακτικά κάτι, είναι ο λόγος που πολλοί θεωρούν πως οι συσκευές καθαρισμού αέρα δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους.
Δείτε μερικές βασικές οδηγίες και σημεία που κάποιος πρέπει να προσέξει στην αγορά συσκευής εδώ
Ο τρόπος για να ζητήσετε μέτρηση και δοκιμή είναι απλός:
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο ή email που θα βρείτε στην σελίδα: Επικοινωνία.
Θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα συσκευών και θα κανονίσουμε την ημέρα και ώρα για την μέτρηση και επίδειξη της συσκευής.
H διάρκεια των μετρήσεων είναι λίγων λεπτών ενώ η δοκιμή της συσκευής θα δείξει εντός 30 λεπτών την μεγάλη διαφορά που μπορούν να κάνουν οι συσκευές της IQAir®.
Για την όλη διαδικασία δεν υπάρχει κανένα κόστος.
Η δωρεάν μετρήσεις και δοκιμή συσκευής είναι δυνατή μόνο στο λεκανοπέδιο Αθηνών.